Limuzin esküvőre

Limuzin bérléssel még emlékezetesebb lesz a Nagy Nap! Lincoln Town Car típusú limót bérelhettek tőlünk, amelyek elegáns megjelenésükkel és maximális kényelmükkel több amerikai elnököt is kiszolgáltak már – így a Ti esküvőtökre is exkluzivitást hoznak. Nagy élmény a párnak és az egész násznépnek is, ha az esküvői menet élén egy limuzinban utazik az ifjú pár – és a násznép egy része is akár, ugyanis autónk 8+1 személyes. Ráadásul kérésetekre esküvőtök napjára a limót pompás virágdíszekbe öltöztetjük. Limuzinjainkat egész napos lagzikra is kibérelhetitek, a polgári ceremóniától kezdve, a fotózáson át egészen a lakodalomig. Az sem gond, ha multi-kulti párt alkottok kedveseddel, ugyanis sofőrjeink több nyelven is beszélnek. A limuzin bérlés esküvőre nem csak a fővárosban, de Budapest területén kívül is lehetséges!

Az esküvők gyönyörű kiegészítése lehet egy hófehér limuzin, mely az esküvő színeihez, dekorációjához igazodó csokorral, díszítéssel van felöltöztetve. A Vip Limuzin munkatársai segítenek Önnek, hogy ezzel már ne kelljen bajlódnia. Tekintsen meg galériánkban, pár már megrendelt virágcsokrot, limuzin esküvői díszítést. Amennyiben valamelyik megtetszett Önnek, a limuzin rendelésekor adja meg az esküvői virágcsokor galéria számát, természetesen lehetősége van teljesen egyedi elképzeléseiről is leadni a rendelést. Tekintse meg az eddig elkészült esküvői limuzin csokrainkat!

Limuzin lánykéréshez

Szeretnéd párod számára felejthetetlenné tenni a lánykérést? Egy csodás gyűrű, kedves szavak – és egy elegáns limuzin. Az is megoldható, ha egy exkluzív étterembe vinnéd el a kedvesed a limóval, de arra is van lehetőség, hogy egy luxus kocsikázás közben kérd meg szerelmed kezét. A limuzinban minden adott ehhez – betehetjük kedvenc romantikus zenéiteket, vagy éppen sofőrünk leparkolhat az első randitok helyszínén. A minibárban pedig pezsgővel is koccinthattok. A klíma és a puha ülések pedig maximális kényelemről gondoskodnak. A lánykérés limuzin bérléssel felturbózva különleges élmény lesz mindkettőtök számára.

Limuzin randevúhoz

Megtaláltad az igazit, és már „csak” meg kell hódítani? Vagy összejöttetek már, de szeretnéd egy különleges randival meglepni a párod? Ne fogd vissza magad, bérelj egy limuzint, és kápráztasd el szerelmed! Lincoln Town Car típusú limónk az exkluzív, elegáns megjelenést képviseli, és maximális kényelmet biztosít számotokra a számos extrának köszönhetően. Kocsikázás közben betehetitek kedvenc zeniteket, és iszogathattok a minibár jófajta italaiból. A limuzin bérlés randevúra akkor is jó ötlet, hogy egy izgalmas programhelyszínre szeretnéd elvinni a párod, de akkor is, ha maga a limós kocsikázás lesz a fő program. A randevút kérésetekre egy városnézéssel is összekombinálhatjátok, vagy éppen közös életetek legfontosabb helyszíneit is felkereshetitek a limuzinnal.

Limuzin Valentin napra

Szeretnéd kedvesed elképráztatni Valentin-nap alkalmából? Legyen ez egy kicsit különlegesebb szerelmes napotok, mint a hétköznapok. Béreljetek limuzint, vagy meglepetésként fogadd szerelmed limóban. Egy finom pezsgő, szerelmes dalok, egy limuzin és csak Ti ketten. <3

A Valentin-napi limuzin ára egy órára 19.000Ft-tól elérhető a Vip Limuzinnál. Egyedi egyeztetéseket követően az autót feldíszítjük, meglepetéseket rejtünk el benne, előre kiválasztott dalokat játszunk a limózás közben.

Bármelyik limónkat bérelheted, de leginkább a fehér Lincoln Cristal Super Strech típusú autónkat ajánlanánk erre az alkalomra. Ajánjuk, hogy mielőbb foglald le a Valentin-napi limuzint, mert a rendeléseket foglalási sorrendben tudjuk teljesíteni és az időpontok korlátozottak.

Pillanatok
03
01
valentin-napi-limo
valentin-napi-limuzinozas