Oda - vissza út

Illusztris vendéget vársz? Különleges utazásra indultok? Akárhogy is, a külföldi utazás és a repülőút élményére még egy lapáttal rátehettek a limuzinos reptéri transzferrel, mellyel könnyedén tudjátok lenyűgözni családotok tagjait, barátaitokat, vagy éppen üzleti partneretek.

Első osztályú kényelmet biztosító Lincoln Town Car limuzinjaink 9 személyesek, így akár egy kisebb baráti társaság, vagy egyéb csapat transzferét is szívesen megoldjuk. A limuzinban bőven van hely a csomagoknak is, és a minibár kínálatából koccinthattok egyet az utazás izgalmára. Kedvenc zenéiteket is meghallgathatjátok a kényelmes bőrülésekkel ellátott limóban.

Külföldi ismerős, vagy üzleti partner érkezése esetén pedig kombinálhatjátok reptéri limuzinos transzferünket városnéző körutunkkal, így a vendégek a legnagyobb kényelemben ismerkedhetnek meg fővárosunk nevezetességeivel.

Az sem gond ha Budapesttől távolabb szeretnétek utazni, ez is megoldható limuzinjainkkal, az ország bármely szegletébe biztosítjuk a hangulatos és kényelmes utazást.

Pillanatok
repteri_transzfer1