Tárgyalás

Csináld úgy, ahogy a nagyok, és hengereld le üzleti partnereidet egy 9 személyes elegáns limuzinnal! Külföldi üzlettársaid nagyra fogják értékelni, ha egy budapesti limuzinos városnézés közben (vagy után) tárgyaltok, vagy ha a reptéri transzferük egy elegáns, Lincoln Town Car limuzin lesz -sokat elárul a típus exkluzivitásáról, hogy több amerikai elnököt is szolgált már. Elegáns megoldás az is, ha üzleti vacsorára limuzinnal utaztok. A tőlünk bérelhető autó igényes, sofőrünk is jól öltözött, volt gyerekszobája, és több nyelven is képes kommunikálni – ami a külföldi üzleti partnerek esetében mindig jól jön.

Promóció, hostess munka

A reklámzajt ma már egyre nehezebb túlkiabálni, és a különféle promóciók is csak akkor szólnak igazán nagyot, ha kellőképp figyelemfelkeltőek. Limuzin bérléssel könnyen felhívhatod magadra az emberek figyelmét, például ki tudna ellenállni annak, ha csinos lányok egy limuzinból osztogatnak termékmintákat? A limuzin bérlés akkor is jól jön, ha elegáns megoldást keresel például egy promóció nyertesének furikázására, de a lehetőségeknek csak a fantázia szab határt. A limuzin bérlés promóciókhoz nálunk különleges és minőségi szolgáltatás. Sofőrjeink udvariasak, elegánsak és jól képzettek, és az sem probléma számukra, ha idegen nyelveken kell megszólalniuk. 9 személyes limuzinunk Lincoln Town Car típusú, amelyek több amerikai elnököt is szolgáltak, így bármilyen rendezvényen felkeltik a figyelmet eleganciájukkal.

Fotózás, forgatás

Igazán exkluzív fotókra, vagy videóra vágysz? Limuzin bérléssel jó nagy plusz töltetet kap bármelyik forgatás vagy fotózás – legyen szó akár reklámfilmről, zenei klipről, esküvői fotózásról, cégbemutatóról, sztárfotózásról, vagy éppen modell portfólióról. Lincoln Town Car típusú limónk elegáns megjelenésével minden fotózás és forgatás színvonalát emeli. A tőlünk bérelhető limuzin tetőablakos, ami még többféle videós-fotós beállítást tesz lehetővé. A külső megjelenés mellett a limó belsejéről is süt az exkluzivitás, a puha bőrülések és a különleges fények is sok lehetőséget rejtenek magukban fotós szemmel. Mindemellett limuzinunk bérlése a fotózás vagy forgatás során igazi élményt is nyújt, zenehallgatással és a minibár italaival még kellemesebbé tehetitek a hangulatot, és oldhatjátok a fotókon, illetve videókon szereplők hangulatát.

Pillanatok
ceges_targyalas_limuzin
promociora_limuzin
fotozas_limuzinnal