Házassági évforduló

A (házassági) évforduló kényes téma – főleg akkor, ha elfelejtik – , de van egy tippünk arra, hogy hogyan teheted emlékezetessé Kedvesed és saját magad számára. Bérelj egy limo-t, és kápráztasd el szerelmed egy felejthetetlen randevún. Különleges, Lincoln Town Car típusú limuzint kölcsönzünk, ez a típus szolgálta ki egy időben az USA elnökeit is, így Nektek sem lesz majd okotok panaszra! Limónk az elegáns vonalat képviseli, és emellett maximális kényelmet is biztosít. Az évfordulós limuzin bérlés így igazán egyedi élmény lesz – a luxus kocsikázás közben hallgathatjátok kedvenc zenéiteket, lazíthattok a puha üléseken, és iszogathattok a minibár igényes kínálatából. Az sem gond, ha a program teljes egészére, vagy egy részére a többi családtagot is becsatlakoztatnátok, ugyanis limuzinunk 8+1 személye!

Családi és gyermekprogram

Limuzinban utazni a felnőtteknek is nagy élmény – a gyerekeknek pedig egyenesen varázslatos kaland élőben megtapasztalni, milyen is egy limó. 8+1 személyes limuzinunkban elfér a család apraja-nagyja, így a közös családi luxus kocsikázáson a szülők és a gyerekek mellett akár a nagyszülők is részt vehetnek. Vagy születésnapi zsúrt is tarthattok a limuzinban – lufikkal, gyerekeknek való zenével és italokkal felturbózva. A limuzinos program lehet akár egy városnézés is, de egy állatkerti transzfert is kérhettek akár tőlünk. Sofőrünk szívesen válaszol a gyerekek kérdéseire, akik így mindent megtudhatnak Lincoln Town Car típusú limónkról. Érdekesség, hogy ez a típus több amerikai elnököt is kiszolgált.

Keresztelő, elsőáldozás, bérmálás

A keresztelő és a bérmálkozás nem csak fontos vallási ünnepek, de legtöbbször olyan családi események is, ami összehozza a rokonokat, illetve a barátokat. Ha szeretnéd különlegesebbé tenni ezeket a proramokat, akkor bérelj egy elegáns, 9 személyes Lincoln Town Car típusú limuzint a jeles napra. Limónk egyedülállóan kényelmes, és sok benne a hely, így babával utazni is nagyon komfortos benne. Limuzinunk minibárja pedig lehetőséget ad arra is, hogy koccintsatok a bébi, vagy a frissen megbérmált gyerkőc egészségére. A limuzinos keresztelőt, vagy bérmálást városnézéssel, vagy akár piknikezéssel is összeköthetitek.

Szalagavató, ballagás

A szalagavató és a ballagás fontos a gyerekek életében. Valaminek a lezárását jelenti, és egy teljesen új életszakasz kezdetét is egyben – jelentős lépés a felnőtté válásban. Ha szeretnétek igazán emlékezetessé tenni ezeket az alkalmakat, akkor béreljetek egy elegáns limuzint.

Különleges élmény lesz, amikor az ünnepségek végén az iskola kapuja elé gördül a limó, és csemetéd, és barátai, vagy éppen a családtagok belevetik magukat a jóba. A limuzinban minden adott, ami csak ahhoz kell, hogy szuperül érezzétek magatokat – zenelejátszás, minibár és pihe-puha ülések gondoskodnak arról, hogy minden klappoljon! Elviszünk Titeket a ballagási ebéd helyszínére,  a virágoknak jut hely a csomagtartóban, ha pedig már az esti bulira készültök akkor is számíthattok ránk, hogy belevágjunk az éjszakába!

Szalagavató bál estéjén pedig nincs is méltóbb, elegánsabb és kényelmesebb módja a megérkezésnek és mint egy limuzinnal gördülni be a bálterem elé, a fodros báli ruháknak rengeteg hely jut a limuzin tágas hátsóterében annak érdekében, hogy maximális kényelemben teljen az utazás.

A szalagavatóra és ballagásra történő limuzin bérlés igazán különleges élmény lesz a 8,6 méter hosszúságú, Lincoln Town Car limónkkal, ez a típus több amerikai elnököt is kiszolgált.

Pillanatok
hazassagi_evfordulo_limuzinnal
csaladi_limuziberles
csaladi_limuzin_berles
csaladi_fotozas_limousine
ballagas_limuzin_berles