Hogyan rendelhető meg a Vip Limuzin?

A limuzinok bérlésének első számú feltétele, hogy email-en keresztül véglegesítsük a rendelést. Rendelésed leadhatod itt az oldalunkon keresztül, a Megrendelés menüpontra kattintva vagy telefonos egyeztetést követően (Kapcsolat menüben az elérhetőségeink).

18 éves kor alatt is rendelhető limuzin?

Igen, lehetősége van 18 éven aluliaknak is limuzin bérlésre, de csak szülői megrendeléssel. Természetesen alkoholt nem hozhatnak a limuzinba és nem is vásárolhatnak a sofőrtől. 14 éven aluli utasaink csak szülői felügyelettel limuzinozhatnak.

Bármikor megrendelhető a limuzin?

Igen, megközelítőleg egy órán belül tudunk megérkezni a címre, amennyiben van szabad autónk. Javasoljuk, hogy előre tervezzétek a rendelést, ha elmaradt, akkor is próbáljátok meg, mert elképzelhető, hogy akad szabad limo.

A sofőr tájékoztatja az utasokat, ha közeleg a bérlés lejáratának az ideje?

Természetesen igen. A sofőr szól, hogy közeleg a bérelt időszak vége, ha az utasok szeretnék az előre eltervezett időn túl is igénybe venni a limuzint, azt is tudjuk biztosítani, amennyiben nincs az autón foglalás.

Mi történik, ha a limuzin megérkezik a címre, de az utasok akkor mondják vissza az utazást?

Ebben az esetben az előleg nem kerül visszafizetésre, pont az ilyen esetek elkerülése miatt szükséges előleg átutalása, hisz az utolsó pillanatban való lemondás miatt a limuzinnak kiesése keletkezik.

Akkor kezdődik a bérleti idő, amikor beszállunk a limuzinba?

Nem. A bérleti idő akkor kezdődik, amikorra a foglalást kérték. Például, ha valaki születésnapi limuzint rendel este 8:00-ra, a limuzin megérkezik erre az időpontra, de a társaság csak 8:15-kor száll be az autóba, akkor a bérleti idő 8:00 órától pörög.

Lehet dohányozni a limuzinban?

Nem, a dohányzás szigorúan tilos, amennyiben ezt valaki megszegi, a sofőr megtagadhatja, hogy tovább szállítsa az utast.

Vihetek magammal enni-inni valót a limuzinba?

Inni valót lehet hozni, akár alkoholosat is. Aki szeretne, a sofőrtől is vásárolhat, amennyiben rendeléskor előre jelzi, akkor a munkatársunk már azzal az itallal fogadja az utasokat, melyet a rendelésnél leadott. Enni nem lehet az autóban, mivel könnyen összekoszolható vele a limuzin. Szállítani lehet ételt, például szülinapi tortát.

Van lehetőség fénykép készítésére?

Természetesen bárki készíthet fotót a limuzinos utazásáról, ezen kívül sofőrünknél profi fényképezőgép található, mellyel készít rólatok képeket. A képek később megtalálhatóak lesznek weboldalunkon és Facebook oldalunkon.

Milyen zenét lehet hallgatni a limuzinban?

Mindig van több típusú zene a sofőrnél, de amennyiben szeretnétek hozhattok is magatokkal pendrive-on a kedvenc válogatásotokból. Rádió is elérhető a limuzinban, akár ezt is választhatjátok.

Van lehetőség különleges alkalomra feldíszíteni az autót?

Természetesen igen. Ebben segítségetekre is lehetünk előzetes egyeztetéssel. Születésnapokra, lánybúcsúkra lufik, esküvőkre teljes külső díszítés is lehetséges.

Megoldható, hogy az autón ne legyen hatalmas cégnév matrica?

A Vip Limuzin különlegessége, hogy autóink nincsenek tele reklám feliratokkal, matricákkal, így exkluzív eseményekre is remek választás limuzinjaink bármelyike.