Bérelj Limuzint egyszerűen és gyorsan vagy csak tedd fel nekünk kérdésed. Töltsd ki az alábbi űrlapot és amilyen hamar lehet, reagálunk. További elérhetőségeink a Kapcsolat menüpont alatt találod. Megrendelés előtt feltétlenül olvasd el az alábbi rendelési feltételeket, valamint a Gyakran Ismételt Kérdéseket!

A rendelés véglegesítésével, elfogadom a rendelési feltételeket.

Limuzin bérlés feltételei:

Bizonyos címek esetén előfordulhat, hogy a limuzin a méreteiből adódóan nem tudja megközelíteni a célállomást, ilyenkor a sofőr telefonon egyeztet az új találkozási ponttal kapcsolatban a megrendelővel. Természetesen mindent elkövetünk, hogy a lehető legközelebb álljon meg az autó az elképzelésekhez képest.

A sofőr jogosult az erősen ittas állapotban lévő utasokat felszólítani a kiszállásra, és az utazás azonnali megszakítására!

A Limuzinok belsejében keletkezett károkért minden esetben a megrendelő a felelős! Kérjük vigyázzanak a tisztaságra, mert amennyiben a fuvar után a limuzin belseje extra takarítást igényel, abban az esetben a tisztítás díja a megrendelőt terheli, melynek összege 30.000Ft.-

A limuzinban dohányozni TILOS!

Limuzinunk az Ön által megadott helyszínen veszi fel Önöket. A bérlés ideje alatt az útvonal szabadon választott. A sofőrre is bízhatják, de Önök is javasolhatnak. Fontos azonban, hogy az autó csak a KRESZ szabályai szerint közlekedhet. Ennek megszegésére még a sofőrt sem kérhetik! Ez kiemelten fontos az utasok ki- és beszállásánál (Kérjük, vegyék figyelembe a sofőr utasításait!). A megállásoknál öltönyös sofőrjeink ajtót nyitnak Önnek.

Amennyiben ÁFA -s számla igénye van, úgy azt minden esetben a fuvar teljesítése után postai úton küldjük meg az Ön részére.

Amennyiben a megrendelt szolgáltatás az esedékessége előtt egy héten belül lemondásra kerül, úgy a megrendelő köteles kifizetni a teljes vételárat.

FIGYELEM! A limuzin szolgáltatás megrendelésével egyidejűleg Ön elfogadja, hogy Önről hang- és képfelvétel készülhet, amely a szolgáltató weboldalán (www.viplimuzin.hu), közösségi site-jain, valamint a médiapartnerink és együttműködő partnereink weboldalán megjelenik; marketing célokra felhasználásra kerülhet; ám a fotókat nem áll módunkban más úton eljuttatni Önhöz. Minden résztvevő, aki a felvételeken feltűnik, csak a beleegyezésével nevesíthető, viszont semmilyen követeléssel nem élhet a felvétel készítőivel vagy a szolgáltatóval szemben. Amennyiben ez ellen kifogással élne, azt jelezze cégünk felé és természetesen kérésére eltávolítjuk a fényképeket, videós anyagokat.

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Tárgy (kötelező)

Üzenet (kötelező)